Student start up weeks!

Ben je student en ga je nog op vakantie?
Mis je de proeflessen?
Nog op zoek naar een kot?

Geen probleem!
We houden extra instapdagen voor studenten!

Waarom?

Eerst en vooral om studenten te motiveren tijdig op zoek te gaan naar een gewenste hobby. Onze docenten krijgen vaak nog startende studenten in november en dat stoort eigenlijk de continuïteit van de lessen.
Ook omdat we weten dat het academiejaar vaak pas in oktober start en veel studenten de kans grijpen om nog even te relaxen of op vakantie te vertrekken in september. 

 

 

Welke lessen?

Enkel de lessen voor studenten: dus alle +18 cursussen. 
Te vinden op ons lessenrooster onder "adults 1"


Hoe werkt het?

Tussen 11 en 18 september gelden er voor iedereen gratis proeflessen. De lessen vallen steeds op dezelfde tijdstippen en dagen als het lessenrooster. 
Vanaf 19 september krijgen studenten op vertoon van hun studentenkaart nog 2 weken extra de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. 
Heb je geen studentenkaart, betaal je net zoals iedereen €10 per proefles.
Schrijf je daarna in voor een danscursus, wordt die €10 weer afgetrokken*

Afsluiten doen we op 30 september. Dan sluiten de inschrijvingen voor de rest van het schooljaar. Ook in januari is voor sommige lessen niet meer mogelijk om in te stappen (Bijvoorbeeld: ballet, modern, ...). Ook weer hier omdat de kwaliteit van de lessen gegarandeerd moeten blijven. Heb je al een half jaar techniek gemist, is het onmogelijk om als startende danser in januari dit allemaal nog op te pikken. 

 

*€10 aftrekken: enkel geldig als je voor die les een proefles hebt gedanst en dus op vertoon van een geldig proefles bewijs.
Niet cumuleerbaar met extra proefles bewijzen van andere lessen.