Burlesque.

"It is not about seducing men, it is about embracing womanhood" - Dita von Teese.

Burlesque wordt ook wel de kunst van het verleiden genoemd: het gaat over zelfexpressie, zelfvertrouwen, glitter en glamour, verleiding, sensualiteit en humor. Burlesque komt van het Italiaanse woord 'Burla', wat grap betekend. Het laat je heerlijk vrouw zijn op je eigen manier.

Wat Burlesque voor mij verder zo bijzonder maakt is dat het een prachtige en positieve manier is om je vrouw zijn te vieren en hierin geen grenzen kent: er zijn geen regels en men kijkt niet naar je maat of leeftijd.

Het is voor de dame die haar grenzen wil verleggen of juist een dame die haar zelfvertrouwen een boost wil geven, een dame die verzot is op dans, op glitter en glamour en/of zich graag waant in de jaren van Pinup girls en heerlijke Burlesque muziek..

Tijdens de lessen dragen we kledij waar we ons vrouwelijk en op ons gemak in voelen: dit kan een mooi kleedje zijn met kousen of lingerie: de keuze is aan u. Neem ook zeker hakken mee!

 

Burlesque new ladies
Voor absolute starters. je leert de beginselen van het verleiden, het leasen. Je leert werken met props zoals handschoenen en boa's, stoelen en andere attributen. Je leert om meer vrouw te zijn en je helemaal open te stellen. 

Burlesque advanced ladies:
Heb je al een cursus of workshop gevolgd? Dan is dit jouw les! Hier werken we verder aan onze techniek, starten al een smet een solo, of duo.