Baby's & Dreumesjes

Draag & dans

Dansen….., je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! 
Daarom starten wij vanaf september 2018 met de cursus Draag&Dans.

* Dansen met mama of papa (oma's en opa's natuurlijk ook!) in draagzak of -doek
* De les duurt 45 minuutjes
* We dansen op sportieve schoenen en in sportieve kledij
* Maximum 20 baby's per les
* Elke vrijdag 11:00 - 11:45
* Elke zondag 10:00 - 10:45
* DANZA "count to 10" abonnement (= 10-beurtenkaart voor €95)
>> OPGELET, JE DIENT JEZELF EERST ALS OUDER TE REGISTREREN. VOOR DE CURSUS, SCHRIJF JE JE BABY IN EN NIET JEZELF. 

Wat is draag & dans?

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje ?

 Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitness-programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor en is kortgeleden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en door een mede door een filmpje van Omroep West uitgegroeid tot een enorme hype.

 In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind, maar biedt voldoende uitdaging. Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en tegelijkertijd genieten van je kind. Uiteraard staat gezelligheid centraal en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. Naast het bewegen wordt er voorlichting en advies gegeven over het ergonomisch dragen van je kind. Een draagconsulente  zal aanwezig zijn voor de nodige tips en adviezen. Ook als je nog niet kunt knopen, kan zij je op weg helpen.

 Vanaf september 2018 kan je kennismaken met deze nieuwe dansvorm. Iedereen die al een kind draagt of wil gaan dragen is van harte welkom. Heb je geen draagsysteem, maar wil je wel meedoen? Er zullen tijdens de les extra draagdoeken en dragers aanwezig zijn! Ook als je zwanger bent en binnenkort wil gaan dragen, is deze les de uitgelezen kans om het alvast uit te proberen. Het is aan te bevelen om makkelijk zittende kleding aan te trekken en stevige (sport)schoenen te dragen. inschrijven voor een proefles, kan je via inschrijven

 

Dreumesdans

Dansen met je peuter? Dat noemen wij "dreumesdans"!

* Dansen met mama of papa (oma's en opa's natuurlijk ook!)
* De lesjes duren 30 minuutjes
* We dansen op blote voetjes
* Maximum 10 kindjes per les

* Elke woensdag 10:00 - 10:30
* Elke vrijdag 10:00 - 10:30
* Elke zondag 11:00 - 11:30

* DANZA "count to 10" abonnement (= 10-beurtenkaart voor €70) 

Wat is dreumesdans?

Juf Nicky behaalde recent haar certificaat "dreumesdans". Kan je kleintje net stappen? Houdt hij/zij van muziek? Dan is dit danslesje iets voor jouw oogappeltje! We combineren oefeningetjes, muziek, instrumentjes, dansexpressie en beweging. We werken rond het lichaam, basisbewegingen (rollen, schuiven, stappen, lopen, draaien, huppelen, springen, ...), ritme, en ontdekken al spelend de verschillende peilers van dans: Ruimte, tijd en beweging.  
Ouders dansen flink mee om hun kleintje te laten wennen aan de nieuwe juf en omgeving. Stapje voor stapje dansen de kleintjes dan alleen verder als zij (en de ouders) er klaar voor zijn!

Om ervoor te zorgen dat we niet met teveel of te weinig dreumesjes aanwezig zijn in 1 les, is het aangeraden om te reserveren voor je les van voorkeur.

Jullie hebben met de 10-beurtenkaart de keuze tussen woensdagen, vrijdagen en zondagen, met uitzondering van de vakantieweken (Herfst, kerst, krokus en pasen) Onze dansschool agenda kan je hier nakijken.  

Opgelet! U moet ingeschreven zijn voor de cursus! Inschrijven, doet u hier

Kan je er toch niet bijzijn? Vergeet niet je reservering te annuleren!! Reserveren doe je online. 
> Maak een nieuwe login aan (enkel om je bevestigingsmails te kunnen sturen)
> Reserveer