Danskamp aan zee! Van 5 tot 11 augustus 2018!!

Schrijf nu al in voor 2018 en krijg een vroegboekkorting van €20!!! 
geldig vanaf 1/9/2017 tot 31/12/2017 

Elk jaar trekken we met dansers en niet-dansers naar zee! 
Een hele week blijven we daar overnachten, doen we leuke dingen, dansen, zingen, muziek maken, sport en spel, creatief bezig zijn, ... noem maar op!
Ook trekken we een dagje naar zee!!! 

We beleven de zotste avonturen en werken in een thema! 

Hier ziet u een mooie impressie van het voorbije danskamp 2017! Wij genieten nog na ... :-)

Dansen op het zand, spelen, dansen, ochtendgym, naar zee, grime, super lekker eten, vuile kamers, gekke verkleedpartijen, .... Het is maar een greep uit ons fotobestand!

We maken elk jaar een Facebook pagina, waarop ouders dag na dag kunnen volgen wat hun kids allemaal uitsteken :-) Foto's worden dagelijks ge-upload, dagverslagen worden gepost, ouders en familie kunnen een leuk berichtje achterlaten voor hun kinderen. Om helemaal mee te zijn, kan u nog steeds een bezoekje brengen aan onze vorige Facebook pagina's:

Danzateljee's danskamp 2014

Danzateljee's danskamp 2016

Neem gerust een kijkje!

Praktische info:

Leeftijd:
Iedereen tussen 7 en 15 jaar mag mee!!

Wanneer gaan we?
Van 5 tot en met 11 augustus 2018!

Waar gaan we naartoe?
Naar Koksijde! Home St.-Antoine.

Hoeveel kost het?
€395 all-in!! (Danzateljee leden)
€425 all-in (niet-leden)
> sportverzekering inbegrepen
> ontbijt, lunch, avondmaal, 4-uurtje en dranken inbegrepen 
> Full-time begeleiding
> Professionele dansleraren
> Uitstap naar zee én zwembad inbegrepen!

Waar moet je rekening mee houden?
1) De kids moeten kunnen zwemmen. Indien jouw zoon/dochter nog bandjes moet dragen of onder strikte begeleiding moet blijven, mag dit aangegeven worden bij inschrijving!
2) Heeft je zoon/dochter bepaalde allergieën? Mag dit aangegeven worden bij inschrijving. Onze kok maakt speciale maaltijden voor diëten: glutenvrij, lactose vrij, Halal...

3) Ouders zijn niet toegelaten op het domein, uitgezonderd de start en einddag!
4) Ook onze gsm laten we thuis! 

 

Overnachten?
Onze kids slapen op kamers per 4, 6, 8 of zelfs 12! Ze kunnen dus zelf kiezen met wie ze graag samenliggen. De begeleiding slaapt op dezelfde gang en blijft permanent bij de kinderen. 
Je voorziet bij de jongsten best een zakje per dag met de nodige kledij (onderbroekje, onderhemdje, T-shirt, broek/rok/ sokken). Dat maakt het voor hen een heel pak makkelijker! Voorzie ook een zakje voor vuile en zeer vuile was!
Dansen?
De kids worden ingedeeld in groepen per leeftijd en niveau. Heeft jouw dochter nog nooit gedanst? Dan komt ze sowieso bij de beginners terecht. Omgekeerd hetzelfde!

Sport en spel?

We beschikken over een groot terrein van duinen en zand. Genoeg plek om te sporten en spel aan te bieden. Ook crea, muziek, quizzen, estafettes, ... en ook andere leuke activiteiten komen aan bod!

Begeleiding?  

Juf Anke, juf Nicky, Juf Lize, Meester Bert, Michael en 4 begeleiders met een monitor of/ en een dansdiploma begeleiden het kamp. De kinderen zijn dus in bovenste beste handen!

 

Overtuigd? Schrijf je dan snel in voor ons kamp!!!

 

 

 

Algemene voorwaarden

1. Men kan enkel inschrijven voor een volledige kampweek.

2. De deelnemers kunnen telefonisch of via de website reserveren voor ons danskamp. U ontvangt dan een uitnodiging tot betaling. Pas na betaling van het volledige bedrag is de inschrijving definitief. 

3. Na het ontvangen van het overschrijvingsformulier heeft de deelnemer tien werkdagen om de betaling uit te voeren. Wanneer de betaling ons niet tijdig bereikt, vervalt automatisch de optie en wordt de plaats doorgegeven aan een reservekandidaat.

4. Annulatie van een kamp:

* Indien het kamp nog niet betaald was, dan kunnen wij de inschrijving kosteloos annuleren.
* Indien het kamp reeds betaald was, dan zijn er 2 mogelijkheden:
a. In geval van ziekte of ongeval: uw schriftelijke aanvraag tot terugbetaling moet ons uiterlijk 5 werkdagen voor het kamp bereiken, samen met een doktersattest.
Het inschrijfbedrag (- €50 administratiekosten) zal teruggestort worden. 
b. In alle andere gevallen: U laat ons op voorhand schriftelijk weten dat de inschrijving niet kan doorgaan. Wij sturen u een tegoedbon op t.w.v. het inschrijvingsbedrag (- €50 administratiekosten) die u kunt gebruiken voor de betaling van een ander kamp of een dansles bij Danzateljee binnen hetzelfde dansjaar. Niet geldig voor het danskamp aan zee anno 2019. 

5. Alle kampdeelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. 

6.Danzatljee kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en /of schade aan de door de deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen.

7. In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijvingen kan een kamp geannuleerd worden en betalen u het reeds betaalde inschrijvingsgeld integraal terug. 

8. Het vermelde inschrijvingsbedrag omvat alle kosten, materiaal, accommodatie, begeleiding, opvang, verzekering en maaltijden. 

9. Danzateljee neemt op de kampen foto's van de activiteiten en de deelnemers. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor de website, de brochure en publicitaire doeleinden. Indien u niet wenst dat een foto van uw zoon / dochter hiervoor gebruikt wordt, dient u dit schriftelijk te melden. Gelieve hierbij een foto van uw zoon/dochter te voegen zodat we weten om welke deelnemer het gaat. Uiteraard zullen we dit respecteren. 

10. Via uw ziekenfonds en via sommige werkgevers kan u een tegemoetkoming verkrijgen. U kan het document hiervoor opsturen naar Danzateljee (tot 5 dagen voor het kamp) of afgeven bij de start van het kamp zelf. Gelieve de persoonlijke gegevens reeds in te vullen. 

Door de betaling uit te voeren voor ons danskamp aan zee, bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.