Dansen in Antwerpen

Danslessen in Antwerpen

Ben je op zoek naar danslessen voor volwassenen, voor kinderen of voor tieners? Danslessen met een lage instapdrempel of voor beginners? Of zoek je eerder enkele leuke lessen die al redelijk op niveau worden gegeven en waar je jezelf lekker kan uitleven op de dansvloer? Alleen of met vrienden/vriendinnen?

Bij dansschool Danzateljee in Berchem kan je rekenen op een enorm breed gamma aan danslessen in verschillende stijlen voor alle leeftijden. Onze gediplomeerde docenten bieden jou elke week opnieuw een pittige dansavond met coole moves, een sportieve uitlaatklep en een eigen choreografie of weldoordachte techniek.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • een huiselijke sfeer met gezellige bar/cafetaria waar je een ruim aanbod van koude en warme dranken vindt
  • twee grote danszalen met een perfecte dansvloer en uitgemeten ventilatiesysteem
  • kleedkamers, sanitaire voorzieningen en diverse betalingsmogelijkheden (payconiq, bancontact, cash, ...)


Parkeren?

Gezien onze dansschool zich binnen de Antwerpse ring bevindt, is parkeren bij ons soms moeilijker dan voorzien. We kunnen jullie enkel adviseren om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer (tram 7 en 15 stoppen vlak voor onze deur) of met de fiets, step of scooter te komen. Zo verlies je alvast geen tijd met het zoeken naar een mogelijke parkeerplaats. Tot 19u in de avond is het trouwens betalend parkeren in onze regio. Hou daar ook rekening mee...


Welke soorten dans bieden we aan?

Gezien onze dansschool een aanbod heeft voor alle leeftijden en stijlen, kunnen we jullie volgende aanbod bieden:

URBAN Hiphop - Breakdance - Dancehall - Girly Hiphop
KLASSIEK Ballet Volwassenen - Modern Jazz - Kleuterballet - Jazz
COMMERCIEEL Choreography - Zumba - Dance 4 Fun
ALLERKLEINSTEN Dreumesdans - Peuterdans - Kleuterdans
KOPPELDANS Swing
WORKSHOPS Elke dinsdag van 18:30u tot 20:00u
PODIUM Improvisatie theater alle leeftijden


Wil jij ook komen proberen?

Vanaf september 2023 kan je ook kiezen voor losse lessen. In plaats van een abonnement te nemen voor het volledige dansseizoen of voor een Module van 9 opeenvolgende lessen, kan je nu ook wekelijks intekenen voor een losse les. Deze optie is uiteraard enkele mogelijk bij lessen waar nog plaats is. Ook kan je enkel een les volgen die bestemd is voor jouw eigen leeftijd.

 

danslessen volwassenen koppels - dansles volwassenen beginners - koppeldans Antwerpen - danslessen volwassenen - danslessen Antwerpen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.