HIP HOP

SCHEMA HIP HOP URBAN HIP HOP URBAN (2) HIP HOP COMMERCIAL HIP HOP ADVANCED
LEEFTIJD +12 +12 +16 +16
TIMING 60 min 60 min 60 min 60 min
DAG Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag
UUR 18:30 17:30 19:30 20:30
SCHOENEN Sportief Sportief Sportief Sportief
KLEDIJ Sportief Sportief Sportief Sportief
PRIJS €250 / €100 €250 / €100 €250 / €100 €250 / €100
INSCHRIJVING OPTIES Schooljaar / lessenreeks Schooljaar / lessenreeks Schooljaar / lessenreeks Schooljaar / lessenreeks

Hip hop urban.

"Urban" staat voor straatcultuur,  een echte down townurban stijl. De hip hop stijl die op de straten van New York bekend werd. Dé hip hop waar het eigenlijk allemaal om draait.  Helemaal top dus! 

Je bent een beginnende danser? Of je komt uit de hip hop 4 kids lessen?
Als je 12 bent, kan je alvast in deze les starten. Hier werken we aan een coole hip hop stijl, met urban muziek. Je mag je verwachten aan coole moves, een eigen stijl en techniek. 
Uiteraard kan iedereen van niveau best verschillen en dus wordt er in de les aan elk niveau gewerkt en gedifferentieerd.

Hip hop commercial

Hou je niet helemaal van die pure urban stijl? Dan is deze commercial iets voor jou. 
Hip hop moves op jouw favoriete muziek van NU. Muziek die je elke dag op de radio hoort en waardoor je niet kan stilzitten. Ben je wat onzeker over je dancemoves op feestjes en fuiven? Kom dan zeker deze les uitproberen. Je krijgt er allerhande leuke bewegingen op de hits van nu, zodat je je lichaam beter beheerst én je veel zelfzekerders voelt op de dansvloer. Van opwarming tot cool down, deze dansles zit vol met tips en tricks om veel beter te kunnen dansen!

Hip hop gevorderd

In deze les staan de dansers die al meerder jaren dansen. Technisch staan ze al een pak verder en zijn op zoek naar een uitdaging van jewelste. Niet toegankelijk voor de beginnende danser.