BREAKDANCE

Bij Dansschool Danzateljee kunnen jouw kinderen terecht om breakdance te leren. Dankzij diverse tv-programma’s wordt deze dansvorm inmiddels omarmd door jongeren. Deze dansstijl is voor iedereen geschikt, omdat wij de lessen indelen in verschillende groepen met moeilijkheidsgraad en leeftijdscategorieën.

2 NIVEAU'S IN 1 LES:

Binnen onze dansschool leer je als beginner de basistechnieken van breakdance, namelijk het voetenwerk en de powermoves. Met voldoende ervaring neem je deel aan de lessen waarbij de focus meer ligt op krachtoefeningen. Hieronder lichten we de breakdance niveau's verder uit:

  • Breakdance basic moves: Tijdens de les breakdance leren de jongeren onder begeleiding van onze ervaren breakdance docent B-boy Whyfly stoere moves en leren ze de basistechnieken. Het leuke aan deze dansstijl is, dat naast de vaste basismoves, ook eigen creativiteit wordt gewaardeerd. Door breakdance krijgen kinderen zeker een betere lichaamsbeheersing. Deze les is leuk voor zowel meisjes als jongens!
  • Breakdance techniques: Dit niveau ligt hoger dan de basic moves. Hier wordt vooral gefocust op tricks en powermoves. Er zullen dus veel kracht oefeningen aan te pas komen.