Dansen met baby’s en dreumesjes

Draag & dans

Helaas... Het is niet meer mogelijk om in te stappen in deze les!
We houden u op de hoogte wanneer er opnieuw kan ingestapt worden!

 


Dreumesdans

Wil je dansen met je peuter? Ook dan ben je bij Dansschool Danzateljee aan het juiste adres. Dansen met peuters noemen wij Dreumesdans.

  • Dansen met mama of papa (oma's en opa's natuurlijk ook!)
  • De lesjes duren 30 minuten
  • We dansen op blote voeten
  • Maximum 10 kindjes per les
  • Elke woensdag 10:00 uur - 10:30 uur
  • Elke vrijdag 10:00 uur - 10:30 uur
  • Elke zondag 11:00 uur - 11:30 uur
  • DANZA "count to 10" abonnement (= 10-beurtenkaart voor €70)

Wat is Dreumesdans?

Kan je kleintje net stappen? Houdt hij/zij van muziek? Dan is dit danslesje iets voor jouw peuter! We combineren oefeningen, muziek, kleine instrumenten, dansexpressie en beweging. We werken rond het lichaam, basisbewegingen (rollen, schuiven, stappen, lopen, draaien, huppelen, springen et cetera), ritme en ontdekken al spelend de verschillende pijlers van dans: ruimte, tijd en beweging.

Ouders dansen flink mee om hun kleintje te laten wennen aan de nieuwe juf en omgeving. Stapje voor stapje dansen de peuters dan alleen verder als zij (en de ouders) er klaar voor zijn!

Jullie hebben met de 10-beurtenkaart de keuze tussen woensdagen, vrijdagen en zondagen, met uitzondering van de vakantieweken (herfst, Kerst, Krokus en Pasen). Onze dansschool agenda vind je hier.

Reserveer de Dreumesdans les van je voorkeur voor ZONDAG

Onze zondag lessen zitten altijd snel vol. Om geen overbevolking te veroorzaken dien je - enkel voor zondagen - te reserveren. 

OPGELET:
* We nemen GEEN PROEFLESSEN (=eerste lesjes zonder inschrijven) meer aan via het reservatiesysteem. Proeflessen moeten telefonisch gereserveerd worden: 0497 67 30 33. Dit om alle info van jouw dreumes te hebben en in de juiste les te plaatsen.
* Reservaties op de ochtend zelf worden ook niet meer aangenomen. Wij trachten op voorhand 1 of 2 docenten te voorzien. Bij max. 10 inschrijvingen wordt er maar 1 docent voorzien. Schrijven er nog mensen in op zondag ochtend zelf, kunnen wij geen 2e docent meer verwittigen. 

Voor zowel Draag & Dans als Dreumesdans dien jij je als ouder te registreren bij onze dansschool. Dat kan via het inschrijfformulier.