Wil je Dancehall les volgen bij een kwaliteitsvolle dansschool? Dan zit je bij Dansschool Danzateljee goed. In ons brede aanbod vind je uiteenlopende danslessen, waaronder Dancehall. Deze dansstijl ontstond eind jaren ’70 in Jamaica en staat bekend om de combinatie van snelle en zachte dansbewegingen. De perfecte workout dus!

Waar bestaat een Dancehall les uit?

Het kenmerkende aan Dancehall zijn de energieke en snelle dansbewegingen die worden afgewisseld met de zachte moves uit Jamaica. Na een intensieve warming-up gaan we aan de slag met stoere en uitdagende choreo’s, waarbij jij jouw hele lichaam traint. Heb je de moves onder de knie? Dan kun je helemaal losgaan.

Maak kennis met Valerie en laat je inspireren

Valerie is al bezig met dans voor zolang ze zich het kan herinneren. Drie jaar geleden heeft ze Dancehall ontdekt en sindsdien is ze heel intensief met deze les bezig. Sinds kort verdiept ze zich ook in Afrohouse en Kuduro. Valerie is begonnen met lesgeven in 2010 en geeft les in verschillende dansscholen. Daarnaast wordt ze ook meermaals gevraagd voor workshops over heel Vlaanderen. Ze is lid van Radikal Crew, een van de weinige Dancehall crews in Vlaanderen, waarmee ze al verschillende optredens achter de rug heeft op grote festivals, zoals Reggae Geel, Crammerock, Brussel Danst en StuDay Antwerp.

Verder choreografeert ze ook voor wedstrijdteams of videoclips en houdt ze zich graag bezig met het maken van haar eigen dansvideo's. Voor Valerie is dans niet alleen haar job, maar ook haar grootste passie. Ze geniet van het lesgeven en houdt er van om haar leerlingen te zien ontwikkelen tot echte dansers. Haar doel is om tijdens de les haar kennis over Dancehall zo goed en zo veel mogelijk te verspreiden en mensen te inspireren. Fun, sharing and just being yourself zijn key elements in haar lessen!

Enkele voorbeelden van haar choreo's: