Podium spetters,
Podium beesten, 
Podium kanjers,
Podium helden (G)

 

Wil jij ook schitteren op een podium? Wil je volledig uit de bol kunnen gaan? Durf jij jezelf uiten in een karakter of situatie? Of misschien nog niet helemaal?
Dan is deze les zeker iets voor jou!

Geen dansles maar door middel van leuke toneeloefeningen en expressie leren de leerlingen op de juiste manier en op het juiste moment gebruik te maken van de verschillende gevoelens. Ze kunnen deze dan toepassen in de danslessen. Ook  brengen ze met hun eigen ideeën tot leven! In de les is ook ruimte voor vrij bewegen. Ondertussen maken ze ook kennis met toneelspel, emoties en elkaar. Deze les geeft je kind de kans om uiting te geven aan wat ze voelen, denken en beleven, zonder oordeel. Dit stimuleert het gevoel van vrijheid en bevordert het zelfvertrouwen.
Dit hele pakket verwerken we in een theater/expressie les. En uiteraard kunnen deze kinderen en jongeren dit heel goed gebruiken in het dansen. 

Podium helden (G)

(G-dans) Danzateljee geeft de kans aan jonge mensen met een bijzonder eigenschap zoals Down de kans op te schitteren op het podium. Onder het begeleidend oog van Jenna krijgen mensen met een verstandelijke beperking de kans om zich helemaal te ontplooien in een recreatieve omgeving. 

 

"Wat ik vooral wil bereiken met mijn dansschool en binnen alle lessen, is dat iedereen zich thuis voelt. Groot of klein, dik of dun, extravert en stil, zeker of onzeker. En dat steken we in een gloednieuw pakket: podium ervaring. Op alle vlak. Kom uit je comfort zone en denk out of the box!
Wees zeer welkom!"
- Nicky-

 "Als dansers op een podium staan, gaat dat verder dan alleen hun danscapaciteiten. Maar hoe staan we op een podium? Niet alleen de moves zijn belangrijk, maar ook hoe je kijkt, wat je doet en hoe je het podium gebruikt. We werken rond interactie, expressie, ruimte en lichaamstaal.
Met deze lessen gaan we door middel van dans, toneel, creativiteit en improvisatie samen op zoek naar: hoe wordt je een echte podiumspetter en een echt podiumbeest"
- Jenna Vanlommel-  
(Leerkracht Muzische vorming, actrice)