NICKY VERNIEUWE

Kloppend hart van de dansschool.
Zij startte 14 jaar geleden de dansschool, samen met haar voormalige collega Bart. Een uitgebreide keuze aan stijlen en niveau's, maar vooral plezier in dansen staan voor haar centraal. Ze studeerde af als kleuterleidster in 2000. Ze schoolt zich nog steeds bij op pedagogisch vlak met een open mind naar kinderen met allerhande eigenschappen (ADHD, ASS, hoogsensitiviteit, ...) In haar dansschool staat het kind centraal. 

Zelf is ze professioneel danseres en danste heel wat nationale en internationale titels bij elkaar in de latin discipline. Eerst met haar danspartner Wesley, met wie ze tot vandaag nog les geeft in Danzateljee, daarna met Arman Eranosjan die ook enkele seizoenen meedanste in Sterren op de dansvloer (Vtm) We zagen haar bij Sterren op de Dansvloer, als partner van Mathias Coppens, Koen Crucke en Anthony Kumpen. Ze zetelde het allereerste jaar van SYTYCD (Vlaanderen) naast Dan Karaty en Jan Kooiman. Ook zetelde ze in de jury van enkele leuke programma's zoals "Camp Rock"  en "Dance Like A star" (Disney Channel)
Ze probeert zo goed mogelijk up-to-date te blijven door verschillende cursussen te volgen en zich regelmatig bij te scholen. Nu is ze vooral mama van haar zoontje Stenn en geniet volop van het lesgeven. Ze geeft elke week haar danshart aan de dreumesjes, peuters, kleuters, kinderdans, dancestars en streetkids. Aan de volwassenen geeft ze swing, trouwdans en stijldans op aanvraag, samen met Lize geeft ze Pound. Rockout.workout.