LAATSTE proeflessen en instapmomenten:
7 - 13 januari 2019

Vanaf maandag 7 januari tot zondag 13 januari 2019 kan je de allerlaatste proeflessen dansen.
De laatste plekjes worden nu ingevuld. Ben je er niet bij? dan moet je helaas wachten tot september!

Betaling

Deze proeflessen zijn betalend.  
U koopt een kaart van 3 proeflessen voor €15  (cash te betalen bij ontvangst van je kaart). U kan dus 3x komen proberen zonder zich te verbinden aan een jaar dans.
Dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen, dans- en of sportlessen.

Schrijft u zich daarna in voor een bepaalde dansles, wordt het bedrag van €15 terugbetaald (bij een DANZA EASY abonnement).
Schrijft  u zich in voor een les die met een 10-beurtenkaart werkt (sportlessen, dreumesdans, draag&dans, multimove) of een maandelijkse domiciliëring, koopt u gewoon een kaart die start vanaf het moment van aankoop. U hebt dan al 3 lessen achter de rug tegen een verminderd tarief. 
Opgelet, deze proeflessenkaart kan enkel cash betaald worden, ter plaatse, voor uw eerste dans- of sportles. U dient zich uiteraard wel in te schrijven voor de gewenste lessen.

Komt u niet opdagen, vervallen uw 3 proeflessen onmiddellijk. 

Inschrijven voor een proefles:

Veel gestelde vragen

Mag / kan mijn kind zich zelf inschrijven na een proefles?
> Neen, dat mag niet. Een -18-jarige heeft niet de bevoegdheid om zichzelf in te schrijven. Daar is toestemming voor nodig van de ouders of voogd.
> U kan gewoon via uw aangemaakte account een inschrijving doen. 

Ik ben een gescheiden ouder. Mijn kind kan maar 1x komen om de 14 dagen. Hebben jullie daar een oplossing voor qua betaling?
> Onze danslessen zijn opbouwende lessen, zoals zwemlessen, taallessen, .... Dus als je kind maar 1x komt elke 2 weken, mist hij of zij steeds belangrijke stukken techniek of choreografie. Dat wil zeggen dat de docent hierin zal moeten differentiëren en eventueel die leerling bijwerken tijdens de les. Dit kan de les achteruitstellen voor de andere leerlingen. Wij raden steeds aan bij het kiezen van een hobby dat beide ouders akkoord gaan met het wekelijks brengen van hun kind(eren). Het kind zelf kan hier ook last van ondervinden. We kunnen dus jammer genoeg niet financieel tegemoetkomen en dus maar de helft van de cursus te laten betalen. 

Wat als de cursus al vol zit?
> Vol = vol. Daar kunnen wij jammer genoeg ook niets aan veranderen. Je kan wel aangeven dat je graag in die les wil inspringen van zodra er een plekje vrijkomt. Daarvoor kan u ter plekke aan de balie een reserveplaats reserveren. Komt er een plek vrij, krijgt u bericht in volgorde van de reservelijst. 

 

Wanneer moet mijn kind of ikzelf ingeschreven zijn? 
In principe moet iedereen ingeschreven zijn na het benigne van de proeflessen periode. Ben je voor aanvang van je les niet ingeschreven, kan je uiteraard helaas niet meedansen. 

 

Wat als ik een les mis?
> Dan gaat die les jammer genoeg verloren. Enkel de cursussen waarvan er een dubbel les is (bijvoorbeeld: dancestars woensdag en dancestars zaterdag) kunnen hun les op de andere lesdag inhalen, van diezelfde week! Je kan dus geen verloren danslessen meenemen naar een volgend dansseizoen.

Onze sportlessen, dreumesdans lessen, draag & dans en multimove werken met een beurtenkaart. Daar kan u dus gerust een weekje overslaan zonder een les te verliezen. Opgelet, u kan op het einde van het dansjaar max. 5 beurten meenemen naar het volgende seizoen! De verloren beurten op een beurtenkaart kunnen op het einde van het dansjaar niet terugbetaald worden.

 

Wat als ik wil stoppen?

Voor alle abonnementen (SMART / FLEX / MIX / FAMILY) dien je een opzegbrief in te vullen 1 maand vòòr het officiële opzegtermijn (1 januari 2019)
Je kan bij de DANZA "Take it EASY"  formule geen geld terugkrijgen. Je krijgt bij opzegging een tegoedbon. 

 

Wat is er verschil tussen les-en lidgeld?
Lidgeld betaal je voor de club. Dan ben je dus lid voor max. 1 dansseizoen. 
Lesgeld betaal je voor je gekozen danscursus en dat varieert van les tot les. 
Een terugbetaling van het ziekenfonds bijvoorbeeld, betaalt enkel een deel van je lidgeld terug en dus niet het volledige bedrag dat je bij inschrijving betaald hebt. 

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust!
0497-67.30.33
of mail naar: info@danzateljee.com