PROEFLESSENWEEK
11 - 17 september!

Vanaf maandag 11 september tot zondag 17 september kan je één of meerdere proeflessen dansen in Danzateljee.

ER KAN GEEN PROEFLES MEER GEDANST WORDEN VOOR:
- kleuterballet zaterdag
- peuterdans zaterdag 9u45
- kinderdans zaterdag

> deze cursussen zitten vol!

WAAR IS ER NOG PLAATS:
- KLEUTERDANS WOENSDAG
- KINDERDANS WOENSDAG
- EXTRA PROEFLES PEUTERDANS ZATERDAG 8U45

INSCHRIJVEN VOOR DE EXTRA PROEFLES KAN U ONDERAAN DEZE PAGINA


Hoe gaat dan in z'n werk?

* Je kiest enkele danslessen naar keuze en komt op hetzelfde uur en dezelfde dag als het lessenrooster

* Nadien kan je je inschrijven voor 1 of meerdere lessen. Dat doe je online
* Na 17 september kan je nog proeflessen dansen, maar dan tegen betaling van €10 per les die je meedoet. Je krijgt per €10 een proeflesbewijs.
* Schrijf je daarna in voor één van die lessen, wordt die €10 van je inschrijvingsgeld afgetrokken, op vertoon van je proeflesbewijs. 

 

Veel gestelde vragen

Mag / kan mijn kind zich zelf inschrijven na een proefles?
> Neen, dat mag niet. Een -18-jarige heeft niet e bevoegdheid om zichzelf in te schrijven. daar is toestemming voor nodig van de ouders. 

Ik ben een gescheiden ouder. Mijn kind kan maar 1x elke 2 weken komen. Hebben jullie daar een oplossing voor qua betaling?
> Onze danslessen zijn opbouwende lessen, zoals zwemlessen, taallessen, .... Dus als je kind maar 1x komt elke 2 weken, mist hij of zij steeds belangrijke stukken techniek of choreografie. Dat wil zeggen dat de docent hierin zal moeten differentiëren en eventueel die leerling bijwerken tijdens de les. Dit kan de les achteruitstellen voor de andere leerlingen. Wij raden steeds aan bij het kiezen van een hobby dat beide ouders akkoord gaan met het wekelijks brengen van hun kind(eren). Het kind zelf kan hier ook last van ondervinden. We kunnen dus jammer genoeg niet financieel tegemoetkomen en dus maar de helft van de cursus te laten betalen. 

Wat als de cursus vol zit?
> Vol = vol. daar kunnen wij jammer genoeg ook niets aan veranderen. Je kan wel aangeven dat je graag in die les wil inspringen van zodra er een plekje vrijkomt. Daarvoor kan u ter plekke aan de balie een reserveplaats reserveren. Komt er een plek vrij, krijgt u bericht in volgorde van de reservelijst. 

 

Wanneer moet mijn kind of ikzelf ingeschreven zijn? 
In principe moet iedereen ingeschreven zijn vòòr de aanvang van het dansjaar. Wat logisch is. 
Maar als je eerst een proefles danst, kan dat natuurlijk niet. Werden dan ook aan om je in te schrijven eens je je keuze in dansles gemaakt hebt.
Vanaf 18/9 worden er toegangscontroles gehouden. Ben je niet ingeschreven, wordt de toegang tot de dansles geweigerd* 

*studenten krijgen nog tijd tot 30/10 om proeflessen te dansen en in te schrijven. Zie student startup weeks. 

 

Wat als ik een les mis?
> Dan gaat die les jammer genoeg verloren. Enkel de cursussen waarvan er een dubbel les is (bijvoorbeeld: dancestars woensdag en dancestars zaterdag) kunnen hun les op de andere lesdag inhalen, van diezelfde week! Je kan dus geen verloren danslessen meenemen naar een volgend dansseizoen.

Enkel onze sportlessen werken met een beurtenkaart. Daar kan u dus gerust een weekje overslaan zonder een les te verliezen. Opgelet, u kan op het einde van het dansjaar max. 5 beurten meenemen naar het volgende seizoen! De verloren beurten op een beurtenkaart kunnen op het einde van het dansjaar niet terugbetaald worden. 

 

Wat is het verschil met de proeflessen van januari 2018?
> In januari organiseren we ook weer een proeflessenweek. Maar met een beperkt aantal danslessen. Enkel de danslessen waar er 
a) Nog plek is
b) mogelijkheid is tot instappen.
In de cursus modern is bijvoorbeeld geen mogelijkheid meer tot instappen na 30/10/2017 en dus ook niet tijdens de proeflessenweek in januari.
In de cursus kinderdans kan dat bijvoorbeeld wel, omdat er elke week aan nieuwe dansjes gewerkt wordt. 

 

Wat als ik wil stoppen?
> Als je wil stoppen, dan stop je. Niemand houdt je tegen om tegen je zin iets te doen. Maar, we kunnen je geen lesgeld teruggeven "omdat je geen zin meer hebt". Dan verlies je je inschrijvingsgeld. Zo is dat overal. Je kan enkel een stuk van je lesgeld terugvorderen met een medisch attest. 

 

Wat is er verschil tussen les-en lidgeld?
> lidgeld betaal je voor de club. Dan ben je dus lid voor maX. 1 schooljaar. 
Lesgeld betaal je voor je gekozen danscursus en dat varieert van les tot les. 
Een terugbetaling van het ziekenfonds bijvoorbeeld, betaald enkel een deel van je Lesgeld terug en dus niet het volledige bedrag dat je bij inschrijving betaald hebt. 

 

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust!
0497-67.30.33
of mail naar: info@danzateljee.com

 

INSCHRIJVEN PROEFLES PEUTERDANS ZATERDAG 8U45