Streetdance

Voor streetdance danslessen in de buurt van Zwijndrecht, namelijk in Berchem, kunnen kinderen en (jong)volwassenen terecht bij Dansschool Danzateljee. Sinds programma’s als ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dancebattle’ wordt deze dansstijl door iedere leeftijd omarmd. Niet zo vreemd ook, want streetdance is voor iedereen geschikt. Kun je niet wachten? Kom dan langs bij onze dansschool.

In onze dansschool kies je uit diverse streetdance danslessen

Wil jij dansen om in beweging te blijven, omdat je jouw hele leven hebt gedanst? Of dansen jouw kinderen de hele dag door op de nieuwste hits? Dansschool Danzateljee, dicht bij Zwijndrecht, biedt streetdance danslessen voor iedere leeftijd en voor beginners én gevorderden. Zo vind je bij ons:

  • Mini hip hop, streetkids en hip hop fast voor de kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar van de lagere school.
  • Bij de jeugd vanaf 12 jaar zijn de streetdance danslessen onderverdeeld in leeftijdscategorieën en hebben we een les die gericht is op techniek en snelheid.
  • Voor volwassenen hebben we urban hip hop danslessen en een les die gericht is op techniek en snelheid.

Hoe kan ik mezelf inschrijven?

Voor streetdance danslessen schrijf jij jezelf in via het inschrijvingssysteem van onze dansschool, dicht bij Zwijndrecht. Je maakt een account aan voor jezelf of jouw kind(eren), vult de nodige gegevens in en kiest de gewenste dansles. Je aanmelding is voltooid en het dansen kan beginnen! Heb je hulp nodig bij de inschrijven? Maak dan gebruik van de handleiding.

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie

Weet je nog niet welke dansles geschikt is voor jouw zoon of dochter? Kom dan eens langs voor een proefles. Heb je nog vragen over de streetdance lessen of wil je meer informatie ontvangen over onze dansschool in Berchem, niet ver van Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op via 03-239.31.33.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden