Burlesque

+18

"Het gaat niet om het verleiden van mannen, het gaat om het omarmen van vrouwelijkheid." - Dita von Teese.
Burlesque wordt ook wel de kunst van het verleiden genoemd: het gaat om zelfexpressie, zelfvertrouwen, glitter en glamour, verleiding, sensualiteit en humor. Burlesque komt van het Italiaanse woord 'Burla', wat 'grap' betekent. Het laat je op je eigen manier een geweldige vrouw zijn.
Wat Burlesque zo bijzonder maakt is dat het een mooie en positieve manier is om je vrouw te vieren en geen grenzen kent: er zijn geen regels en mensen kijken niet naar je maat of leeftijd.
Het is voor de dame die haar grenzen wil verleggen of gewoon een dame die haar zelfvertrouwen wil vergroten, een dame die houdt van dans, glitter en glamour en/of zich graag waant in de jaren van Pin-up girls en heerlijke Burlesque muziek.
Tijdens deze workshop dragen we kleding waarin we ons vrouwelijk en comfortabel voelen: dit kan een mooie jurk zijn met kousen of lingerie: de keuze is aan u. Neem zeker ook hakken mee!
Tijdens deze workshop leert u de basis van Burlesque. We dansen met een aantal attributen, zoals boa's, waaiers en stoelen, maar ook de basis van verleiden, plagen. Je groeit als vrouw en je zelfvertrouwen groeit tijdens de cursus. Alles komt samen in een prachtige choreo. Deze workshop is voor iedereen. We blijven werken aan de kunst van het verleiden en plagen. Dit komt samen in een prachtig choreo waar ook ruimte is voor improvisatie en dans in duo's.
We richten ons op technieken, maar leren ook een burleske choreo. Beide volledig met de sensuele vrouwelijke burleske stijl waarin elke vrouw zich goed kan voelen.

WORKSHOP

WOENSDAG

 TIJDSTIP

19:30 - 21:00

KLEDIJ

Kledij van eigen keuze


EXTRA INFORMATIE

Duurtijd: 90 minuten


Verboden te filmen | geen foto's | geen eigen dranken | gsm op stil