F  ·   A   ·  Q

Hoe kan ik mezelf lid maken en inschrijven voor een cursus?

Je kan jezelf of je kind(eren) inschrijven voor een danscursus via ons online platform Ledenbeheer waar je een account maakt.

Kan ik online inschrijven én betalen?

Je kan op onze website ook online betalen via bancontact, bank-app, kredietkaart, PayPal, ...

Ik heb foutieve info in mijn account. Hoe kan ik dit aanpassen?

Je kan alle persoonlijke informatie zélf aanpassen in je account via deze link

Ik heb mezelf ingeschreven voor de foute cursus. Kan ik dit aanpassen?

Neen. Zoiets moeten dit voor jou rechtzetten. Wij kunnen je kosteloos omboeken naar de juiste, gewenste cursus (indien er nog plaats is).

Mijn kind danst graag en wil ook graag in het wedstrijdteam. Hoe doe ik dat?

Je zoon of dochter kan zich steeds opgeven als kandidaat voor onze wedstrijdteams. Het volstaat dan om uw kind in te schrijven voor de AUDITIES. Pas nadat uw kind geslaagd is voor de auditie, kunnen we u de mogelijkheid geven om uw kind in te schrijven. Ook is de deelname aan het verplichte bootcamp in Augustus zéker nodig. Want daar wordt de eerste hand gelegd aan de nieuwe wedstrijd-choreografie voor het volgende dansjaar.

Waar kan ik een dansuniform kopen voor mijn kind?

Wij hebben een pop-up shop in de dansschol, waar regelmatig nieuwe en tweedehands danskledij wordt aangeboden. Voor alle (verplichte) balletuniformen kan je terecht bij onze partner Robics te Antwerpen. Voor alle recreatieve danslessen is een passende dansoutfit van Decathlon of een soortgelijke winkel zeker voldoende.

Heb je een klacht of een probleem?

Binnen onze club kan je een beroep doen op onze API. Een API is de vertrouwenspersoon binnen onze dansschool die zich bezighoudt met vertrouwelijke vragen, klachten, problemen, een bepaalde situatie, ...

Je kan onze API altijd bereiken via Whatsapp of e-mail met al je vragen, hoe gek of persoonlijk ze ook mogen zijn.

Blijf niet met vragen of klachten zitten, maar contacteer onze API.

Ik ben gekwetst en kan (even) niet meer dansen. Wat nu?

Breng ons je briefje van de huisdokter, specialist of bewijs van operatie/revalidatie binnen en wij zullen het bedrag van de misgelopen lessen terugbetalen, na aftrek van de reeds gemaakte kosten (reeds gevolgde lessen, administratiekosten, verzekering en lidmaatschap Sportfederatie).

Ik ben iets kwijtgeraakt. Wat nu?

Onze dansschool heeft momenteel zo'n 720 leden. Dus al die mensen brengen allerlei zaken mee. Drinkbussen, horloges, hoofdtelefoons, smartphones, ear-pods, tablets, elektrische steps, jassen, sjaals, ...

Wanneer een item wordt teruggevonden, dan houden wij het uiteraard veilig bij in onze dansschool. Kledij en accessoires worden in de mand 'verloren voorwerpen' gelegd. Elektronische apparaten en/of dure artikelen worden veilig achter de toonbank bewaard.

Wanneer een artikel of item onvindbaar of verloren is, is onze dansschool uiteraard niet aansprakelijk.  Ook niet voor de beschadiging of het niet meer functioneren van het artikel wanneer het teruggevonden zou worden. Wij zijn nooit aansprakelijk bij diefstal, verlies en/of schade.

Kan ik me omkleden in de dansschool? Of moet dat thuis?

We beschikken over een kleedkamer in onze dansschool. Daar kan iedereen zich omkleden voor of na elke les.