COVID WAARSCHUWING VOOR DEZE LES


Burly Choreo

+18

"Het gaat niet om het verleiden van mannen, het gaat om het omarmen van vrouwelijkheid." - Dita von Teese.
Burlesque wordt ook wel de kunst van het verleiden genoemd: het gaat om zelfexpressie, zelfvertrouwen, glitter en glamour, verleiding, sensualiteit en humor. Burlesque komt van het Italiaanse woord 'Burla', wat 'grap' betekent. Het laat je op je eigen manier een geweldige vrouw zijn.
Wat Burlesque zo bijzonder maakt is dat het een mooie en positieve manier is om je vrouw te vieren en geen grenzen kent: er zijn geen regels en mensen kijken niet naar je maat of leeftijd.
Het is voor de dame die haar grenzen wil verleggen of gewoon een dame die haar zelfvertrouwen wil vergroten, een dame die houdt van dans, glitter en glamour en/of zich graag waant in de jaren van Pinup girls en heerlijke Burlesque muziek.
Tijdens de lessen dragen we kleding waarin we ons vrouwelijk en comfortabel voelen: dit kan een mooie jurk zijn met kousen of lingerie: de keuze is aan u. Neem zeker ook hakken mee!
Tijdens deze 10 weken durende cursus leert u de basis van Burlesque. We dansen met een aantal attributen, zoals boa's, waaiers en stoelen, maar ook de basis van verleiden, plagen. Je groeit als vrouw en je zelfvertrouwen groeit tijdens de cursus. Alles komt samen in een prachtige choreo. Tijdens deze cursus bouwen we voort op de beginnerscursus. Deze cursus is voor alle dames die al een cursus hebben gevolgd. We blijven werken aan de kunst van het verleiden en plagen. Dit komt samen in een prachtig choreo waar ook ruimte is voor improvisatie en dans in duo's.
In deze serie lessen gaan we ervan uit dat je al een beetje voorkennis hebt. We richten ons niet op technieken, maar vliegen er direct in met een mooi burleske choreo. Beide volledig met de sensuele vrouwelijke burleske stijl waarin elke vrouw zich goed kan voelen.

LESDAGEN

WOENSDAG 

 LESUREN

19:30

KLEDIJ

Kledij van eigen keuze


EXTRA INFORMATIE

Duurtijd: 90 minuten


Verboden te filmen | geen foto's | geen eigen dranken | gsm op stil


HUIDIGE COVID MAATREGELEN VOOR DEZE LES

Vanwege de huidige metingen vanwege COVID-19 en de leeftijd van de dansers, zal deze les worden voortgezet als de maatregelen aangepast worden. We hopen jullie snel weer te zien!