Danslessen voor senioren

Dansles voor senioren kan een uitkomst bieden als je op een fijne manier in beweging wilt blijven. Bij Dansschool Danzateljee kan iedereen, ongeacht de leeftijd, terecht voor danslessen. Je hebt de keuze uit diverse danslessen, waardoor je altijd een les vindt die bij jouw wensen aansluit. Weet jij al welke danslessen je wilt volgen?

Danslessen voor senioren: dé uitkomst om in beweging te blijven

De dansles Easy Dance bij Dansschool Danzateljee is een enorm leuke dansles voor 55-plussers. Tijdens deze danslessen voor senioren komen verschillende muziekstijlen aan bod: van muziek uit de jaren ’60 tot aan latinomuziek en van country tot schlagers. Bovendien ervaar je geen druk en zijn er geen verschillende dansniveaus, maar het is gewoon een wekelijkse dansles waardoor jij in beweging blijft.

Zumba ook geschikt voor 55-plussers

Bij Dansschool Danzateljee wordt ook Zumba® Gold aangeboden voor 55-plussers. Het is de perfecte workout voor actieve volwassenen. Met een lagere intensiteit dan de originele cursus, zijn deze danslessen ook geschikt voor senioren.

Inschrijven is eenvoudig!

Wil jij je inschrijven voor een van de danslessen die wij aanbieden voor senioren? Dat kan eenvoudig via de website. Volg het stappenplan en binnen korte tijd is jouw dansles bevestigd. Als je vragen hebt over het inschrijvingsproces of meer informatie wilt ontvangen over een specifieke dansles, neem je contact op. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 03-239.31.33.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden