De Warmsten Bouffe

Schermafdruk2017-11-24123521-1.png
logo_de_warmste_week.png

Ook Danzateljee zal dit jaar meedoen met De Warmste Week van Music for life. Wij organiseren in samenwerking met het feestcomité (FC Danzateljee) "De Warmsten Bouffe".

We zetten elke woensdag tussen 13u en 17u (mss later ook) en elke zaterdag tussen 9u en 15u een food tent (bouffe-tent) voor de deur en verkopen:

- pannenkoeken
- spek met eitjes
- hot dogs
- soep
- glühwein

Wat zoeken we nog?

Mama's, papa's, oma's, opa's, bomma's, bompa's, tantes, nonkels, meters en peters of dansers die graag de handen uit de mouwen steken om:

a) Iets lekkers te maken (koekjes, cake, iets hartigs, ...) om te verkopen in de Bouffe-tent

b) Die eventueel tijdens, voor of na de dansles van hun kind (of van jezelf) willen meehelpen in onze bouffe-tent. 

Wil je graag een handje helpen, kan je je online registreren op onze website: klik hier

 

Data:

Zaterdag 9 december
Woensdag 13 december
Zaterdag 16 december
Woensdag 20 december

Goed doel

Zoals je wel gezien hebt, is onze juf Karen het gezicht van de warmte week.
Samen met haar kozen we voor "The Big C"

Een organisatie die een sociaal netwerk uitbouwt om mensen met kanker of die kanker overwonnen te helpen om terug in de maatschappij te stappen.
Alle info over dit doel vindt je hier:

The big C (link)

"Wat...

The Big C. is een koffiehuis met een verhaal. Een plaats waar mensen kunnen samen zijn en even kunnen ontsnappen aan hun dagelijkse uitdagingen. Het is een oase van rust en een plaats waar mensen zichzelf terug kunnen vinden. Dit in combinatie met lezingen, workshops, coaching en informatiesessies die inclusief zijn voor iedereen, dus ook voor de naasten en familieleden. Een tas koffie wordt er met liefde gezet, geschonken en gedronken. Een stukje vreugde, gezelligheid en troost allemaal in een warm kopje! 

Waarom...

In Vlaanderen krijgen jaarlijks meer dan 70 000 mensen de diagnose kanker. Bijna 1 op 3 mensen worden in hun directe omgeving geconfronteerd met iemand die geraakt zijn door kanker. Er is nood aan het psychosociaal vangnet en een volwaardige inclusieve plaats in de maatschappij voor al deze mensen die met kanker in aanraking kwam. 

Innovatief idee...

Het concept van The Big C.  bevindt zich zowel in de gezondheid als in de horeca sector. De combinatie van beide brengt een uniek concept naar de voorgrond waar een koffiehuis een ontmoetingsplek kan zijn voor lotgenoten. Koffiehuizen vervullen al een behoefte aan gezelligheid sinds de 15de eeuw. Vandaag de dag zijn koffiehuizen hip en trendy en de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Die ontsnappingsroute nemen mensen die geraakt zijn door kanker maar al te graag." 

 

Wil je helpen door te bakken of te verkopen? 
Stuur dan snel een mailtje naar: nicky@danzateljee.com !

 

WarmsteweekKaren-1.jpg