BURLESQUE

SCHEMA / OVERVIEW BURLESQUE BURLY CHOREO
LEEFTIJD / AGE +18 +18
TIMING 60 min. 60 min
DAG / DAY Woensdag (Wednesday) Woensdag (Wednesday)
UUR / HOUR 19:30 20:30
KLEDIJ / DRESS CODE Sexy + hakken (heels) Sexy + hakken (heels)
MAX. dansers / dancers 16 16
BETALING / PAYEMENT €100 €100
INSCHRIJVING / SUBSCRIPTION Lessenreeks (short term serie) Lessenreeks (short term serie)

"It is not about seducing men, it is about embracing womanhood" - Dita von Teese.

Burlesque wordt ook wel de kunst van het verleiden genoemd: het gaat over zelfexpressie, zelfvertrouwen, glitter en glamour, verleiding, sensualiteit en humor. Burlesque komt van het Italiaanse woord 'Burla', wat grap betekend. Het laat je heerlijk vrouw zijn op je eigen manier.

Wat Burlesque  verder zo bijzonder maakt is dat het een prachtige en positieve manier is om je vrouw zijn te vieren en hierin geen grenzen kent: er zijn geen regels en men kijkt niet naar je maat of leeftijd.

Het is voor de dame die haar grenzen wil verleggen of juist een dame die haar zelfvertrouwen een boost wil geven, een dame die verzot is op dans, op glitter en glamour en/of zich graag waant in de jaren van Pinup girls en heerlijke Burlesque muziek..

Tijdens de lessen dragen we kledij waar we ons vrouwelijk en op ons gemak in voelen: dit kan een mooi kleedje zijn met kousen of lingerie: de keuze is aan u. Neem ook zeker hakken mee!

Tijdens deze cursus van 6 weken leer je de basis van Burlesque. We dansen met een aantal attributen, zoals boa’s, waaiers en stoelen, maar ook de beginselen van het verleiden, het teasen. Je groeit als vrouw en je zelfvertrouwen groeit tijdens de cursus. Alles komt samen in een mooie choreo. Tijdens deze cursus bouwen we verder op de beginnerscursus. Deze cursus is voor alle dames die al eens cursus hebben gevolgd. We werken verder aan de kunst van verleiden en teasen. Dit komt samen in een mooie choreo waar er ook plaats is voor improvisatie en dansen in duo’s.

BURLY CHOREO

In deze lessenreeks gaan we er van uit dat je al een beetje voorkennis hebt. We focussen ons niet op technieken, maar vliegen er direct in met een mooie burlesque  choreo . Beide volledig met de sensuele vrouwelijke burlesquestijl waar elke vrouw zich goed in kan voelen.