Verjaardagsfeestje kinderen

Natuurlijk hoort bij de verjaardag van jouw zoon of dochter een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor kinderen. Het liefst organiseer je een feestje die de vriendjes, vriendinnetjes en jouw kind niet snel vergeten. Bij Dansschool Danzateljee ben je aan het juiste adres voor een leuke dansmiddag waarbij we dansen, spelletjes spelen en feest vieren. Kijkt jouw zoon of dochter hier al naar uit?

Hoe ziet het verjaardagsfeestje voor de kinderen eruit?

Voordat je een datum vastlegt, ben je natuurlijk benieuwd hoe het verjaardagsfeestje voor kinderen eruitziet. Dit vertellen we je graag. Het wordt een themafeestje van 2 uur. De jarige kiest uit onder andere prinsen en prinsessen, piraten, K3, Kapitein Winokio, maar ook een eigen thema is welkom. De kinderen dansen onder leiding van een juf of meester en tonen de danspasjes vervolgens tijdens het toonmoment. Daarnaast kiest de jarige uit verschillende maaltijden, zoals hot dogs en pannenkoeken.

Leg de datum vast

De verjaardagsfeestjes voor kinderen vinden enkel op zondagen tussen 14u en 16u plaats. Daarom is het verstandig om op tijd de datum vast te leggen, zodat jouw zoon of dochter zeker is van een fantastisch kinderfeest. Via het contactformulier vul je diverse gegevens in en we nemen snel contact met je op of de gewenste dag nog beschikbaar is. Is het feestje bevestigd? Print dan de uitnodigingen uit en laat jouw kind deze uitdelen aan zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Bij vragen of voor meer informatie bel je naar 03-239.31.33.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden