Zumba® VOLZET
+16 jaar

Zumba® is een Latijns-Amerikaanse geïnspireerde dansfitness die latin en internationale muziek combineert met swingende dansbewegingen. Het is een dynamisch, leuk en effectief fitnessprogramma!
Wat kun je bereiken met Zumba®?

  1. Vetverbranding Zumba® volgt de aërobe en intervaltrainingsmethode, waardoor de calorieverbranding toeneemt. Je kunt tot 1000 calorieën per klas verbranden. Dit hangt natuurlijk af van je fitnessniveau, intensiteitsniveau en hoe vertrouwd je bent met dansbewegingen.
  2. Toning Tijdens de hele Zumba-les heb je een goede controle over je corso - d.w.z. je buik-, rug- en beenspieren. Dit geeft je een erectie en strakkere buik- en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale training. U zult merken dat uw been- en bilspieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. De bewegingen die u met uw armen moet maken, zorgen ook voor de nodige versteviging.
  3. Conditie of cardiovasculaire aanpassing betekent dat de kwaliteit van uw longen en bloedcirculatie verbetert.  De belangrijkste spier van je lichaam - je hart - wordt sterker. Je uithoudingsvermogen verbetert merkbaar.  
  4. Coördinatie De swingende dansbewegingen met uw taille, benen en armen bevorderen de coördinatie tussen uw verschillende lichaamsdelen.
  5. Flexibiliteit Na ongeveer 50 minuten verbranding van calorieën eindigt elke les met rekoefeningen op rustige maar swingende muziek. Zo word je ook flexibeler.
  6. Ontspanning Het is al lang bekend dat muziek en dansen goed zijn voor je spirituele balans. Door muziek en dans te combineren met fitness krijg je het ultieme middel om je stressbestendig te maken en je lichaam en geest voor te bereiden op de confrontatie met de wereld.

Iedereen kan zich bij Zumba® aansluiten. De oefeningen en stappen zijn gemakkelijk te volgen. En terwijl je oefent, krijg je steeds meer controle over de stappen. 


LESDAGEN

MAANDAG 

WOENSDAG 

LESUREN

20:30

19:30

KLEDIJ

sportief


INFORMATION

  • Duurtijd: 60 minuten
  • Neem ook zeker een handdoek en  mee, je zult het absoluut nodig hebben!

MEDIA