Dansles Antwerpen

Voor het volgen van dansles in Antwerpen ben je bij Dansschool Danzateljee aan het juiste adres. Binnen onze dansschool in bieden wij een breed gamma aan danslessen voor iedere leeftijd. Of jouw dochter nu ballet- of jazzles wilt volgen, je zoon op breakdance wilt of dat je zelf de Flamenco wilt leren: je vindt het bij Dansschool Danzateljee!

Zowel jong als oud volgt dansles bij veelzijdige dansschool in Antwerpen

Er zijn veel dansscholen te vinden in Antwerpen waar je een dansles van jouw keuze kan volgen. Het kan daarom lastig zijn om een goede keuze te maken. Kies je voor Dansschool Danzateljee? Dan maak je gegarandeerd de juiste keuze. Iedereen is hier welkom om dansles te volgen! Denk bijvoorbeeld aan de danslessen hiphop, ballet, jazz, Flamenco of breakdance. De danslessen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Aanmelden? Dat kan vlot en eenvoudig!

Wil jij jezelf of je kind(eren) aanmelden voor een dansles bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen? Via het inschrijvingssysteem kan dat vlot en eenvoudig. Je vult enkele gegevens in en de inschrijving is voltooid. Voor meer informatie over een specifieke dansles of bij vragen over het inschrijvingssysteem neem je contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 03-239.31.33.
  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden