Danslessen openingsdans

Wil je danslessen volgen, omdat je wilt schitteren bij de openingsdans van jouw bruiloft? Wil je geen gewone slow, maar een écht speciale openingsdans leren? Dan ben je bij Dansschool Danzateljee aan het juiste adres. Tijdens de danslessen geven wij trouwkoppels de kans om zich voor te bereiden op een prachtige openingsdans, door echt te leren dansen. En dat is wat je wilt, nietwaar?

Hoe zien de danslessen voor zo’n sierlijke openingsdans eruit?

Tijdens jullie trouwdag moet natuurlijk alles perfect lopen. Dus ook de openingsdans. Daarom heb je bij Dansschool Danzateljee de mogelijkheid om van A tot Z de openingsdans te leren. Het trouwdans pakket bestaat doorgaans uit vijf lessen. Afhankelijk van de liedjeskeuze, moeilijkheidsgraad van de dans en hoe snel jullie deze leren, kunnen er meer of minder danslessen worden gegeven.

Dien tijdig je aanvraag in

Het is belangrijk dat je de aanvraag voor de danslessen voor jullie liefdevolle openingsdans op tijd indient. Om een plek te garanderen dien je jouw aanvraag drie maanden op voorhand in. Zeker als de trouwdatum in de periode van april tot en met september valt.

Bel voor meer informatie over het trouwdans pakket

Wil je meer informatie ontvangen over de danslessen voor jullie openingsdans? Of heb je vragen over onze dansschool? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het contact formulier of via volgende nummer: 03-239.31.33.

 

 

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden