Dansschool Antwerpen

Een geschikte dansschool vinden in Berchem of elders in Antwerpen is geen eenvoudige klus. Er zijn immers meerdere dansscholen gevestigd en hoe kies je dan de juiste? Zie je door de bomen het bos niet meer? Bekijk dan de mogelijkheden van Dansschool Danzateljee. Of je nu een dansschool zoekt voor jouw zoon, dochter of misschien voor jezelf: met het brede gamma aan danslessen, vind je altijd een dansles die bij jou past!

Dansschool Danzateljee is al jarenlang een ERKENDE ANTWERPSE SPORTCLUB en is uiteraard lid van de Vlaamse sportfederatie DANSSPORT VLAANDEREN, waar we een Certified Star verdiend hebben voor onze kwaliteitsvolle dansschool.

Voor iedere leeftijd een passende dansles

Ben je een 55-plusser en wil je in beweging blijven door te dansen? Wil jouw dochter op balletles en wil je zoon leren breakdancen? Of wil je de leren swingen met je partner? Jong of oud, jongen of meisje, groot of klein: als officiële dansschool in het Antwerpse Berchem, bieden wij danslessen voor iedereen. De danslessen zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk:

  • Baby’s: samen met één van de ouders wordt de ‘dreumesdans’ gedaan. Een hele belevenis voor het ontwikkelen, zowel motorisch alsook in ruimtelijk inzicht, evenwicht en sociaal contact.
  • Kleuterschool: verschillende danslessen waarbij kleuters experimenteren en diverse dansen proberen om hun motoriek te verbeteren, van klassieke muziek tot hippe beats.
  • Lagere school: keuze uit verschillende danslessen, zoals jazz en hiphop, breakdance, voor kinderen die op de lagere school zitten.
  • Jeugd + 12 jaar: danslessen voor de jeugd, van dancehall tot modern jazz.
  • Volwassenen: diverse danslessen voor volwassenen van alle leeftijden.

Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijf-platform

Wil jij jezelf of misschien jouw kind(eren) aanmelden voor Dansschool Danzateljee in Antwerpen, in de wijk Oud-Berchem? Dat kan vlot en eenvoudig via ons inschrijvingssysteem. Je maakt een account aan, vult de nodige gegevens in en de aanmelding is voltooid. Je kan meteen registreren voor een proefles, een module van 9 opeenvolgende lessen of ineens voor het volledige seizoen.

Hulp nodig? Kijk dan zeker eerst even bij de FAQ's.

Bel bij vragen of voor meer informatie

Heb je vragen over een specifieke dansles? Of wil je meer informatie ontvangen over onze dansschool in Berchem (Antwerpen)? Je vindt zowat alle informatie op onze website. Maar neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0497673033.


  • BEGELEID VAN A TOT Z

  • RUIM AANBOD IN DANSLESSEN

  • ONLINE INSCHRIJVEN

  • BEGINNERS EN GEVORDERDEN

  • JONG EN OUD