Dansschool Breakdance


Danzateljee biedt verschillende niveaus breakdance

Binnen onze dansschool leer je als beginner de basistechnieken van breakdance, namelijk het voetenwerk en de powermoves. Met voldoende breakdance ervaring neem je deel aan de lessen waarbij de focus meer ligt op krachtoefeningen. Naast het voetenwerk richten wij ons ook op de kracht van het lichaam. Dit is bij breakdance namelijk erg belangrijk. Hieronder lichten we de inhoud van onze breakdance lessen verder uit:

  • Basic moves: tijdens deze les breakdance leren de jongeren onder begeleiding van onze ervaren breakdance docent Erkan stoere moves en leren ze de basistechnieken. Het leuke aan deze les is, dat naast de vaste basismoves, ook eigen creativiteit wordt gestimuleerd. Door breakdance krijgen kinderen een betere lichaamsbeheersing. Deze les is een aanrader voor zowel meisjes als jongens!
  • Techniques: Er wordt op een hoger niveau vooral gefocust op tricks en powermoves. Er zullen dus veel krachtoefeningen aan te pas komen. Enkel dansers met voldoende ervaring zullen deze moves aangeleerd krijgen. Twijfel je aan je niveau? Neem een proefles en/of bespreek het met Erkan.

Schrijf je zoon of dochter in

Kan jouw zoon of dochter niet wachten om breakdance te leren bij onze dansschool? Of beoefent jouw kind liever een andere dansstijl? Maak dan als ouder of verzorger een account aan, vult de nodige gegevens in en de aanmelding is voltooid. We hebben gegarandeerd voor iedereen de gepaste les.

  • van beginner tot gevorderd
  • persoonlijke begeleiding
  • professioneel concept
  • actief en op maat