Dansschool breakdance

Bij Dansschool Danzateljee kunnen jouw kinderen terecht om breakdance te leren. Dankzij diverse tv-programma’s wordt deze dansvorm inmiddels omarmd door jongeren. Deze dansstijl is voor iedereen geschikt, omdat wij de lessen indelen in verschillende groepen met moeilijkheidsgraad en leeftijdscategorieën. Zo is er voor iedereen een geschikte groep te vinden om lekker te dansen.

Onze dansschool biedt verschillende lessen breakdance

Binnen onze dansschool leer je als beginner de basistechnieken van breakdance, namelijk het voetenwerk en de powermoves. Met voldoende breakdance ervaring neem je deel aan de lessen waarbij de focus meer ligt op krachtoefeningen. Naast het voetenwerk richten wij ons ook op de kracht van het lichaam. Dit is in de breakdance namelijk erg belangrijk. Hieronder lichten we de breakdance lessen verder uit:

  • Breakdance basic moves: tijdens deze les breakdance leren de jongeren onder begeleiding van onze ervaren breakdance docent B-boy Whyfly stoere moves en leren ze de basistechnieken. Het leuke aan deze les is, dat naast de vaste basismoves, ook eigen creativiteit wordt gewaardeerd. Door breakdance krijgen kinderen zeker een betere lichaamsbeheersing. Deze les is leuk voor zowel meisjes als jongens!
  • Breakdance techniques: het niveau van deze les ligt hoger dan de basic moves. Hier wordt vooral gefocust op tricks en powermoves. Er zullen dus veel krachtoefeningen aan te pas komen. Enkel dansers met voldoende ervaring worden toegelaten in deze cursus. Twijfel je aan je niveau? Neem een proefles en bespreek het met B-boy Whyfly.

Schrijf je zoon of dochter in

Kan jouw zoon of dochter niet wachten om breakdance te leren bij onze dansschool? Of beoefent jouw kind liever een andere dansstijl? Schrijf hem of haar dan in via het inschrijvingssysteem. Je maakt als ouder of verzorger een account aan, vult de nodige gegevens in en de aanmelding is voltooid. Bij vragen of voor meer informatie over onze danslessen bel je naar 03-239.31.33.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden