Dansschool hiphop

Dansschool Danzateljee is een van de dansscholen in Antwerpen waar jijzelf of jouw kind(eren) terechtkunnen voor hiphop danslessen. Deze dansstijl wordt door jongeren omarmd. Waarom? Iedereen kan zijn of haar eigen versie van hiphop dansen creëren én bovendien blijft de dansstijl zich continu ontwikkelen.

Dansschool in Antwerpen biedt voor iedereen hiphop danslessen

Wil je dansen om in beweging te blijven en spreekt hiphop jou aan? Dansen de leeftijdsgenoten van jouw kinderen ook al? Bij onze dansschool in Antwerpen bieden wij voor alle leeftijden hiphop danslessen aan. Hier werken we samen met jou aan een coole hiphop stijl met muziek in verschillende stijlen. We lichten de hiphop danslessen graag voor je uit:

Alle hiphop danslessen bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen duren 60 minuten. Dus wil je lekker bewegen en tegelijkertijd hiphop leren? Kom dan eens langs voor een proefles en waag een dansje op onze dansvloer.

Wanneer starten de inschrijvingen?

Als jij hiphop wilt leren, schrijf jij je eenvoudig in via de website. De inschrijvingen worden doorgaans rond 1 mei van het voorafgaande dansjaar geopend. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat de inschrijvingen van dansjaar 2020-2021 starten in mei 2019 Profiteren van een vroegboekkorting? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want de korting loopt tot 30 juni.

Hiphop leren in onze dansschool

Voor het leren van hiphop ben je van harte welkom bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. We zien de inschrijving graag tegemoet. Bij vragen of voor meer informatie over onze dansschool neem je contact met ons op via het contactformulier of via 03-239.31.33.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden