Dansschool kinderen

Je zoekt een dansschool in Antwerpen voor kinderen, omdat jouw zoon of dochter graag op dansles wilt. Bij Dansschool Danzateljee ben je aan het juiste adres. Met een ruime keuze aan dansstijlen én ervaren docenten zijn kinderen altijd zeker van kwalitatieve lessen. Weet je al welke dansles jouw kind wilt volgen?

Goed opgeleide docenten bij dansschool voor kinderen in Antwerpen

Onze docenten zijn opgeleid en beschikken over de nodige certificaten en diploma’s om jouw kinderen te motiveren in belangrijke jaren van de motorische en sociaal-cognitieve ontwikkeling. Daarom geeft Dansschool Danzateljee in Antwerpen al dansles aan kinderen die 1,5 jaar oud zijn. Maar ook oudere kinderen zijn van harte welkom in onze dansschool!

Welke dansles volgt jouw zoon of dochter het liefst?

Gaat de voorkeur van jouw dochter uit naar ballet- of jazzles? Kiest jouw zoon het liefst voor breakdance? Volgt jouw dochter het liefst hiphop dansles? Of danst jouw kind het liefst de Flamenco? Welke dansles jouw kind ook wilt volgen, bij Dansschool Danzateljee worden tal van danslessen aangeboden voor kinderen. De danslessen zijn opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Kleuterschool: keuze uit verschillende danslessen waarbij kleuters de kans krijgen om te experimenteren, te ontwikkelen en te proberen.
  • Lagere school: danslessen, zoals breakdance en ballet, voor kinderen die op de lagere school zitten.
  • Jeugd + 12 jaar: diverse danslessen, zoals hiphop en modern, voor de oudere kinderen.

Schrijf je zoon of dochter in via het inschrijvingssysteem

Wil jij jouw kinderen inschrijven bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen? Dat kan vlot en eenvoudig via de website. Je maakt een account aan waarna je jouw zoon of dochter registreert voor de gewenste lessen. Als je hulp nodig hebt bij de inschrijving, dan kun je gebruikmaken van de handleiding.

Vragen? Meer informatie? Bel gerust!

Wil je meer informatie ontvangen over een specifieke dansles? Of heb je vragen over het inschrijvingssysteem? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar het volgende telefoonnummer: 03-239.31.33.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden