Dansschool swing

Voor een dansschool waar je de populaire swing kunt dansen, hoef je niet ver te zoeken. Bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen worden diverse swing danslessen aangeboden voor jong en oud. Kijk jij er al naar uit?

Bij dansschool in Antwerpen swing je erop los

Wil je op een fijne manier in beweging blijven? Zoek je een geschikte dansschool waar je de swing kan leren? Dan kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee waar iedereen erop los swingt. Je boekt als beginner al snel resultaat en de lessen zijn altijd gezellig in een ontspannen en leerzame sfeer. We swingen op muziek van alle tijden: van de jaren ’60 tot de jaren ’80, maar ook muziek van dit jaar komt aan bod.

Swingen tijdens een privéles?

Wil jij samen met vrienden, je partner of collega’s swingen in de dansschool? Ook dan kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee. Wij organiseren regelmatig workshops of privélessen van allerlei soorten dansstijlen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij beantwoorden alle vragen

Heb je vragen over het dansen van de swing bij onze dansschool? Of wil je meer weten over andere danslessen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via 03-239.31.33 en wij beantwoorden al jouw vragen. Uiteraard kun jij je ook direct inschrijven.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden