Kleuterdans

Als jij je kind wilt inschrijven voor kleuterdans, kun je terecht bij Dansschool Danzateljee. Waarom? Binnen onze dansschool leren jouw kinderen op een speelse manier kennismaken met muziek, dans en leeftijdsgenootjes. Daarnaast beschikken onze docenten over de nodige certificaten en diploma’s om uw kind dat extra duwtje in de rug te geven tijdens de belangrijkste jaren van hun motorische en sociaal-cognitieve ontwikkeling.

Verschillende redenen om te starten met kleuterdans

De eerste en misschien wel de belangrijkste redenen om jouw kind aan te melden voor kleuterdans, is dat hij of zij veel plezier beleeft. Daarnaast dragen de kinderdanslessen bij aan de muzikale vorming en de sociale ontwikkeling van het kind. Dansen bevordert eveneens zowel de creatieve als motorische ontwikkeling van kinderen en het is een goede training voor het geheugen en de concentratie. Bovendien zorgt dansen voor een betere lichaamshouding en coördinatie van het kind. Genoeg redenen om te starten met kleuterdans, nietwaar?

Laat jouw zoon of dochter dansen!

Danst jouw dochter de hele dag door of beweegt jouw zoon het liefst op de nieuwste kinderhits? Schrijf jouw kind(eren) vandaag nog in voor kleuterdans bij Dansschool Danzateljee. Heb je op voorhand vragen of wil je meer informatie ontvangen over ons aanbod aan danslessen? Bel dan gerust naar 03-239.31.33.