Zumba lessen

Als je Zumba lessen wilt volgen bij een gerenommeerde dansschool in Antwerpen, zit je ongetwijfeld goed bij Dansschool Danzateljee. Zumba lessen zijn een combinatie van dans- en fitnessbewegingen op Latin muziek. Je traint je hele lichaam, waardoor jij onder andere je conditie verbetert en veel calorieën verbrandt. Zien wij jou binnenkort tijdens een van de lessen?

Wat bereik je met de Zumba lessen in onze dansschool in Antwerpen?

Tijdens de lessen dans je op veel verschillende dansstijlen. Dit zorgt voor gevarieerde en leuke lessen. Maar wat bereik je nu eigenlijk allemaal? We vertelden al dat jij je conditie verbetert en veel calorieën verbrandt, maar er is meer. Dankzij de swingende bewegingen met je benen, armen en middel bevorder je de coördinatie tussen verschillende lichaamsdelen. Daarnaast neem je deel aan een full body workout, waarbij jij jouw kern, torso en onderlichaam traint. Ten slotte, niet geheel onbelangrijk, zorgen de Zumba lessen in onze dansschool in Antwerpen voor ontspanning. Dat zijn genoeg redenen om snel langs te komen, nietwaar?

Geniet van een optimale dans workout

De Latin muziek in combinatie met aerobics zorgt voor een perfecte workout. Dankzij de intensieve begeleiding gemakkelijk te volgen. De Zumba lessen staan garant voor heel veel plezier en een goede portie sport. Na enkele weken merk je dat je conditie er op vooruit gaat.

Start binnenkort nog met Zumba

Wil jouw zoon of dochter starten met Zumba® Kids? Of kun je zelf niet wachten op te beginnen met Zumba bij onze dansschool in Antwerpen? Registreer jouw kind(eren) of jezelf dan binnen enkele muisklikken via het inschrijfformulier. Neem contact met ons op via 03-239.31.33 als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over Zumba.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden