Kinderdanslessen

Als je jouw kind(eren) wilt inschrijven voor kinderdanslessen hoef je niet ver te zoeken. Bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen heb je namelijk de keuze uit een divers gamma aan lessen kinderdans. Van breakdance tot jazz en van ballet tot hiphop: het is allemaal mogelijk. Bekijk het aanbod op de website en schrijf je zoon of dochter in.

Voor welke kinderdanslessen kiezen jouw zoon of dochter?

Wilt jouw dochter graag op ballet- of jazzles? Kies je zoon liever voor breakdance of misschien wel voor hiphop? Of is jouw kind nog te jong voor een van deze lessen en kies je liever voor kleuterdans? Naar welke kinderdanslessen je ook zoekt, bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen kun je voor vrijwel iedere kinderdans terecht. De kinderdanslessen zijn opgedeeld in een aantal categorieën, namelijk:

Alle danslessen worden gegeven door goed opgeleide docenten die de nodige certificaten en diploma’s op hun naam hebben staan. Zij kunnen de kinderen motiveren in de belangrijkste jaren van de motorische en sociaal-cognitieve ontwikkeling.

Inschrijven? Gebruik het eenvoudige inschrijvingssysteem!

Als je jouw kind(eren) wilt inschrijven voor een van de lessen kinderdans bij onze dansschool in Antwerpen, dan kan dat vlot via het inschrijvingssysteem. Heb je hulp nodig bij de inschrijven? Maak dan gebruik van de handleiding.

Bel voor meer informatie over kinderdanslessen

Heb je vragen over een specifieke dansles? Of wil je meer informatie over het huisregelement voordat je jouw zoon of dochter inschrijft voor kinderdans in Antwerpen? Bel dan gerust naar het volgende telefoonnummer: 03-239.31.33 of vul het online formulier in.

  • Begeleiding van A tot Z
  • Verschillende danslessen
  • Online inschrijven
  • Beginners en gevorderden